Čchi-Kung je tradiční čínské cvičení pro zdraví a dlouhověkost

Čchi-Kung má schopnost rozvíjet sílu, pružnost a vytrvalost těla i dechu, napravuje držení těla a celé páteře, uvolňuje emoce a zklidňuje mysl. Je součástí tradiční čínské medicíny jako pohybová terapie a má schopnost působit preventivně proti nemocem.

Chcete zlepšit kvalitu svého života? Přijďte si zacvičit!

Pravidelným cvičením bude vaše tělo pohyblivější, prohloubí se váš dech, zbavíte se stresu a pohybových bolestí. Díky pomalým pohybům spojeným s hlubokým dýcháním se rozproudí zablokovaná Čchi (životní síla) v hlavních energetických centrech a viditelně se uvolní napětí z celého těla a nahromaděný stres.

Jednoduchá, snadno zapamatovatelná a velmi efektivní cvičení rovnají vaše záda, zbavují bolestí, zlepšují fyzičku a účinně kompenzují dnešní sedavá zaměstnání. V neposlední řadě budují vaši energii a navozují pocit odpočinku. Při pravidelném cvičení můžete dosáhnout trvalé pozitivní změny ve fyzickém i psychickém těle.

Vzhledem k tomu, že Čchi Kung je harmonizační cvičení, pomůže každému. Lidem unaveným dodá vitalitu a rozproudí energii v jejich tělech. Lidem hyperaktivním zharmonizuje proudění energie v jejich tělech, čímž je může zklidnit a umožní jim vést vnímavější život.

Čchi-Kung je vhodný pro všechny věkové kategorie, ženy, muže, děti, začátečníky, ale i pokročilé. Je vhodný též pro osoby s pohybovým omezením. Mnoho cvičení lze provádět i v sedě. Prostě pro všechny, kdo chce pro své tělo něco udělat.

Čchi Kung přispívá k zlepšení kvality života žen i mužů, kteří chtějí zastavit procesy stárnutí a touží po nalezení hlubšího smyslu života.

Co vás čeká?

V 17.30 hod. se budeme věnovat především sestavě Osm kusů brokátu, Tai-či Čchi kung – Cesta Bílého jeřába, v 19 hod. opět Osm kusů brokátu a Wild Goose – Divoká husa

a mnoho dalších bonusů. ( Čchi kung pro krční páteř, Yi Jin Jing – šlacho-svalový Čchi kung, automasáž a další )

Kde? V centru TŠ Bonifác, Cesta osvobození 712, Rtyně v Podkrkonoší

Odkdy? 27.9.2022 do 6.12.2022

Cena: 200,- Kč/lekce/ 90 min. – Při platbě celého kurzu 10 + 2 lekcí – 1.600,- Kč

Začínáme v 17.30 hod. 1. skupina a v 19. hod 2. skupina

Počet míst je omezen. Rezervujte si své místo zaplacením zálohy 600,- Kč. Doplatek 1000,- Kč nejpozději 27.9.2022 na první lekci. Pokyny k platbě zašlu po registraci na tel. 722 949 317

Pokyny pro cvičení: Nepotřebujete nic, jen dobrou náladu a chuť pro sebe něco udělat.

Registrujte se prosím na tel.: 722 949 317

Těším se na setkání s vámi

Marcela Neumanová – Lektorka Školy přírodní léčby a Čchi-Kung M.Sklářové