Příměstské tábory ve Rtyni

TŠ Bonifác tradičně pořádá pro vaše děti ve věku od 4 do 10 let PŘÍMĚSTSKÉ TÁBORY o velkých letních prázdninách.Pro účastníky je připraven pestrý program pod vedením zkušených lektorů.

V souvislosti s epidemií covid-19 si, více než kdy jindy, uvědomujeme důležitost mimoškolních aktivit, kterým se věnují děti. Táborové činnosti tedy budou nejen zaměřené na všestranný rozvoj dítěte, ale také budou potřebným zdrojem smysluplného odpočinku, zábavy a komunikace s vrstevníky, mladšími a staršími kamarády.

Turnusy s celotáborovými tématy

Indiánské léto 12. – 16. 7. 2021

Tento týden nás zanese do indiánské vesnice, ve které strávíme dny plné odvahy, dobrodružství a plnění úkolů od indiánského náčelníka. Každého indiána čeká výroba čelenky, navlékání indiánských korálků, honba za bizonem, luštění zašifrovaných zpráv a jiné zajímavosti.

Barevný týden 19. – 23. 7. 2021

Léto je plné barev a tento týden bude opravdu pestrý. Nebudou chybět hry, soutěže, zábava, tancování, výlety a mnoho dalšího! Vyzkoušíme si barevné pokusy, různé výtvarné techniky a rukodělné práce.

Námořnické dobrodružství 9. – 13. 8. 2021

Chopte se kormidel, vyplouváme! Poplujeme po klidném oceánu i rozbouřeném moři. Budeme hledat poklad na opuštěném ostrově i chytat ryby v tajemné zátoce. Čeká nás týden nabitý dobrodružstvím.

Hravá angličtina 16. – 20. 8. 2021

Tento týden bude opravdu speciální! Budeme se skvěle bavit, hrát i tancovat a to vše nenásilnou formou v jiném jazyce. Budeme i přes léto rozvíjet potenciál vašich dětí a vzdělávat je hravou formou v angličtině.

Popletené pohádky 23. – 27. 8. 2021

Znáte pohádku o „Šípkové Karkulce“ nebo o „Pyšné ježibabě“? Neznáte?! Tak to tento týden je šitý přímo pro vás! Pohádky nás provedou celým týdnem. Budeme si je číst, vymýšlet, hrát, dávat do pořádku i do nepořádku. Hlavně se nemusíte vlka bát a děti k nám na prázdniny dát!

Místo konání: sídlo TŠ Bonifác – budova Bonihaus (Cesta osvobození 712, Rtyně v Podkrkonoší)
Režim tábora: každý den od 7.30 do 15.30 hod
Cena: 1390 Kč / turnus. Členové TŠ Bonifác mají 15% slevu.
V ceně: dopolední svačina, oběd, pitný režim, kvalifikovaný pedagogický dozor, kvalitní zábavný i vzdělávací tematický program, pomůcky pro výtvarné tvoření a malování, hry, náklady na provoz apod. (Po domluvě jsme ochotni připravit i bezlepkovou stravu, eventuálně jinou dietu.)

POČET MÍST JE NA JEDNOTLIVÉ TÝDNY OMEZEN.

Na tábor lze vystavit fakturu pro vašeho zaměstnavatele, zdravotní pojišťovnu na využití bonusů.

V případě zrušení tábora ze strany pořadatele na základě nařízení a opatření vlády ČR v souvislosti s epidemií covid-19, bude přihlášeným účastníkům vrácena uhrazená cena v plné výši.

Vedoucí tábora:
Mgr. Renáta Hapalová

Dotazy: tel. 603 546 021, e-mail: bonifac.tanecniskola@seznam.cz,

Věříme, že situace bude příznivější a děti si budou moci užít plnohodnotné krásné letní dny.