Vážení přátelé,

Bonifác je tu stále pro vás a doufáme, že se brzy navrátíme k normálním činnostem, abychom se opět mohli všichni setkávat a prožívat veselé a příjemné chvíle, nejen v zájmových kroužcích, ale také v kultuře. Do té doby se mějte moc hezky, myslíme na Vás, myslíme na všechny lidi a opravdu více než kdy jindy se těšíme na setkání.

Letošní školní rok jsme sotva zahájili, uspořádali gala finále soutěže ČESKO ZPÍVÁ, skvělou Drakiádu a opět jsme byli nuceni naši činnost uzavřít. I tak stále pracujeme na projektech a akcích, které připravujeme na druhé školní pololetí i celý kalendářní rok. Určitě se máte na co těšit.

Chtěli bychom v závěru roku poděkovat našemu mateřskému Městu Rtyně v Podkrkonoší za celoroční finanční podporu, stejně tak jako dalším partnerům Volhejn s.r.o., Karel Kult – Stavo s.r.o., Vetim s.r.o., MŠMT, Královéhradeckému kraji a obci Velké Svatoňovice.

Přejeme všem krásné Vánoce a věříme, že následující rok se budeme znovu potkávat s radostnou náladou a chutí vše zlé překonat.

Vedení TŠ BONIFÁC, z. s.